Artikel fra 'UGEAVISEN ODENSE'

Kosmetolog: Skønhedsbehandling til mænd og kvinder
Af Hasse Frimodt , hasse@uao.dk 17. oktober 2019 kl. 10:19

Josephine Rosener har behandlingstilbud til både mænd og kvinder i klinikken BeautyCure.

Hun er kun 21 år, men allerede i gang med at drive egen kosmetolog klinik. Navnet er Josephine Rosener, og hun drømmer om på sigt at blive anerkendt i kosmetologbranchen for udvikling af produkter og behandlinger.
- Jeg er nystartet men har ambitioner der rækker langt ud i fremtiden. Men først skal jeg gøre BeautyCure til en kendt, odenseansk klinik, hvor jeg tilbyder skønhedspleje for alle. Og her mener jeg virkelig alle. For rigtig mange mænd er efter min mening en smule forskrækkede over at skulle opsøge en kosmetolog, da de føler, det er alt for feminint. Men her må jeg bare sige, at klinikken tager sig af alle, og jeg kan hjælpe alle, siger Josephine Rosener.

Hos BeautyCure tilbyder Josephine behandlinger som f.eks. hudanalyse, ansigtsbehandlinger, bryn og vipper behandling, skønhedspleje for mænd, kropsbehandling, voksbehandlinger til både mænd og damer. - Og her tilbyder jeg ligeledes brasiliansk voks til begge køn, siger hun.

- Jeg har valgt at der ikke skal være forskel på, om man er mand eller kvinde, når man besøger BeautyCure. Jeg tager åbent imod alle og giver alle den bedste service og behandling. For både kvinder og mænd har godt af at komme til kosmetolog, siger Josephine Rosener.


Professionel og personlig behandling
Josephine tog uddannelsen som kosmetolog på en privat kosmetologskole. Og lige fra starten på uddannelsen har det været med det formål at drive egen klinik.

- Jeg har altid drømt om at blive selvstændig, så det er en stor drøm, jeg nu skal i gang med at udleve med BeautyCure klinikken på Rødegårdsvej 182, siger Josephine Rosener.

Josephine har været så heldig at indgå en aftale med sin tidligere arbejdsgiver Beauty Tan.

- Under min uddannelse arbejdede jeg hos Beauty Tan. Her gjorde jeg rent, og centeret kan jeg rigtig godt lide. Så jeg blev glad, da indehaveren af Beauty Tan tilbød mig et kliniklokale inde i Beauty Tan, siger Josephine Rosener.

Hos Beautycure lægges der vægt på en professionel og personlig behandling med god rådgivning.

- Jeg går meget op i at hygiejne og diskretion er en selvfølge. Jeg har specialiseret mig indenfor Barbor's produkter og hudplejeserie. Dr. Babor er et produkt, der bliver anvendt på flere tyske hospitaler i forbindelse med hudbehandling. Produkterne går i dybden og samarbejder med huden, hvilket giver gode behandlingsresultater. Den er lavet af naturlige ingredienser og virkestoffer, siger Josephine Rosener.